2019-01-10 10:20:01• hírek • Szatmár.ro

Számítógépes tanfolyamot indít álláskeresőknek a Hans Lindner Alapítvány

Munkahelyet keres vagy szeretne munkahelyet változtatni, de nem tudja használni a számítógépet? Mindig mások segítségére szorul?

A számítógép magabiztos kezelése manapság a legtöbb munkahelyen már alapkövetelmény. A hétköznapi életben sem megvetendő a levelezőprogramok, a szövegszerkesztő vagy a táblázatkezelő magabiztos használata. A keresőmotorok, közösségi média oldalak és az internetes chat kezelése pedig a mindennapi életünk szerves részévé váltak, megkönnyítik és meggyorsítják a teendőinket.

 

Szüksége lenne némi felzárkózásra, de nem tudja, hogyan lásson neki? Iratkozzon be az alapfokú számítógépkezelői kurzusra, mely 2019. január 29-én indul. Gyűjtse össze kérdéseit és vegye elejét a bizonytalanságnak!

 

Itt számos érdekes és hasznos dolgot tanulhat a Windows operációs rendszerről, különböző irodai fogalmakról (szövegszerkesztés, táblázatkezelő) és az internet használatáról (interneten való keresés és információk feldolgozása, e-mailek). A magyarázatokat gyakorlati példák kísérik, melyek hozzájárulnak az ismeretek jobb megértéséhez. 

 

A Hans Lindner Alapítvány várja olyan munkaadók jelentkezését is, akik számára fontos, hogy munkatársai lépést tartsanak az idő és a technológiai fejlődés kihívásaival.

 

Az órákat keddenként 17-19 óra között tartják. A tanfolyam időtartama 10 hét, összesen 20 óra. Az órákat Kabai Tímea informatika tanárnő, felnőttképzésben is jártas oktató tartja. Saját laptopot is használhatnak a tanfolyamon. A képzés kapcsolódhat egyénre szabottan más alapítványi kurzushoz is, például önéletrajz írás, idegen nyelv, irodatechnika, szakmatanulás, vállalkozás indítás- vagy fejlesztés, közösségi oldalakkal való ismerkedés.

 

A kurzus helyszíne: Szatmárnémeti, Biki Károly (George Boitor) tér 11. Beiratkozni személyesen, a Hans Lindner Alapítvány székhelyén Szatmárnémetiben, a Zárda (Ceahlaului) utca 38. szám alatt lehetséges. További információért keresse az alapítványt a következő teledonszámon: 0261 715 136

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: